Kontakt

Project Manager

Utrecht

Ben jij gedreven door plannen en altijd op zoek naar manieren om de efficiëntie naar een hoger niveau te tillen? Vind je het daarnaast leuk om samen te werken met Valtech Nederland en ons wereldwijde netwerk? Zo ja, dan zou jij goed bij ons kunnen passen. Deze functie staat open voor kandidaten die woonachtig zijn in Nederland en biedt de mogelijkheid om hybride te werken: een aantal dagen op ons kantoor in Utrecht en daarnaast ook vanuit het comfort van je eigen huis. Lees verder om meer te ontdekken over de rol!

Een dag in het leven van een Project Manager

Als Project Manager bij Valtech vervul je een essentiële rol binnen onze organisatie. Je begeleidt onze klanten tijdens hun digitale transformatie door hun bedrijf te begrijpen en door te ondersteunen bij het ontwerpen en uitvoeren van een gerichte strategie om hun doelen te bereiken. Op een typische dag zul je strategische planning combineren met praktische probleemoplossing. In deze rol maak je deel uit van een team van diverse digitale specialisten en werk je samen met mensen over de hele wereld, zowel met onze Valtech-collega’s als met mensen aan de klantzijde.

Daarnaast zul je:

  • De klant ondersteunen bij het concreet maken van een visie en strategie. En ervoor zorgen dat het Valtech-projectteam helpt bij het realiseren van deze visie.
  • Proactief risico's beheren, problemen in de levering identificeren en actie ondernemen om deze op te lossen en het escaleren van eventuele problemen.
  • Zorgen dat de governance voor het project op orde is en de voortgang monitoren en rapporteren op basis van resultaten van onze multidisciplinaire teams, die experts zijn op het gebied van digitaal, creatie en technologie.

Jij en de rol

Je hebt minstens 5 tot 7 jaar ervaring op het gebied van Projectmanagement. Je ziet altijd het grotere geheel en kunt tegelijkertijd praten over strategie, branding, design en ontwikkeling. Hierdoor ben je in staat om multidisciplinaire teams te leiden, coachen en inspireren. Daarnaast denk je vanuit het perspectief van de eindgebruiker en heb je ervaring met het leiden van wereldwijde projecten.

We zouden het geweldig vinden als je beschikt over

    • Ervaring met Scrum- en Agile-processen en kennis van andere methodologieën zoals Scaled Agile

    • Uitstekende schriftelijke en mondelinge vaardigheden in zowel Nederlands als Engels

    • Een flexibele mindset

    • Een hands-on mentaliteit en het vermogen om te schakelen tussen strategische onderwerpen en operationele interventies

    • Ervaring met tools zoals Jira en Azure DevOps

    • Enige ervaring met commerce-oplossingen en experience platforms

    • Commercieel inzicht en ervaring met budgetbeheer

    • Ervaring met de volledige Software Delivery Lifecycle

    • Ervaring met sterke klantbetrokkenheid en stakeholdermanagement.

Wat kunt je van ons verwachten:

Link to regional benefits summary page.

  • Een marktconform salaris.
  • Een internationale omgeving met respect voor diversiteit, gelijkwaardigheid en individualiteit.
  • Vrijheid en mogelijkheden om je harde en zachte vaardigheden te ontwikkelen met wat hulp van je team captain en onze Academy.
  • Een uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket dat bestaat uit: pensioen, kortingen op ziektekostenverzekeringen, reiskostenvergoeding (elke collega ontvangt een NS Business card), thuiswerkbudget (€ 60 per maand).
  • Regelmatige bedrijfsdagen en sociale ontmoetingen met het personeel.

Naast bovenstaande voordelen hebben we nog meer te bieden. Ons persoonlijke ontwikkelingsprogramma kan je bijvoorbeeld helpen uit te blinken in je huidige beroep of je de mogelijkheid bieden door te groeien in een ander werkveld. Ook zijn er genoeg interne initiatieven waar je aan deel kunt nemen. Of het nu gaat om het verbeteren van Valtech als bedrijf of het bijdragen aan de wereld om ons heen, wij stimuleren onze medewerkers om hun professionele en persoonlijke ambities na te streven.

Join Valtech

Je kunt ons niet alleen helpen de experience revolutie te leiden, jij kan de verandering brengen. De reis die Valtech maakt is ambitieus en opent daarom deuren. We hebben meer dan 1.500 projecten succesvol gelanceerd. L'Oréal, Sanofi, EasyJet, Pandora en Volkswagen behoren tot maar een selectie van onze klanten. Hoe meer we groeien, hoe meer mogelijkheden er zijn. Mogelijkheden om verantwoordelijkheid te nemen, je creatieve ideeën te implementeren en de innovatieve drijfkracht te zijn om ons en onze klanten vooruit te helpen.

Word jij enthousiast om samen met ons deze reis te maken? Wil jij onze volgende Project Manager worden?

Solliciteer dan vandaag nog. We kijken ernaar uit om van je te horen!

Kontakt

Let's reinvent the future